Inloggen Account aanmaken

Meer hulp nodig?

Meer hulp nodig?

Heb je de module gevolgd en toch het gevoel dat je meer hulp of ondersteuning nodig hebt? Je kunt altijd contact opnemen met je huisarts. Hij of zij zal zijn best doen om samen met jou de klachten die je ervaart in kaart te brengen. Vervolgens besluiten jullie of vervolgzorg nodig is en hoe deze eruit ziet. De huisarts zal je misschien tijdens de eerste afspraak vragen naar je verhaal. Soms zal hij ook verschillende vragen stellen aan de hand van een vragenlijst.

Om je verhaal duidelijk te vertellen aan de huisarts kan het helpen om alvast een idee te hebben van de vragen die de huisarts kan stellen. Dit geeft je houvast en je kan dan alvast rustig nadenken over je antwoorden. Benieuwd? Wij hebben er een paar op een rijtje gezet. Bekijk de vragen.

Wil je meer informatie of ben je opzoek naar organisaties en websites waar je (nog meer) terecht kan met je hulpvraag? Onderstaand een aantal opties waar je ook terecht kan:

Landelijk steunpunt Rouw 
Barchman Wuytierslaan 89
3819 AB Amersfoort

Informatie-/advieslijn: (033) – 4616896
Telefonisch spreekuur: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur
info@landelijksteunpuntrouw.nl
www.landelijksteunpuntrouw.nl

Korrelatie 
De hulplijn van Korrelatie is dagelijks bereikbaar voor vragen over rouw of rouwverwerking. De psychologen en maatschappelijk werkers van Korrelatie geven gratis advies en hulp aan iedereen. Dat kan anoniem, zowel telefonisch als via de mail of chat. Korrelatie is bereikbaar op werkdagen van 9.00 -18.00 uur via telefoonnummer 0900 – 1450 (€ 0,15 p/m). Mailen en chatten kan ook viawww.korrelatie.nl.

Stichting Achter de Regenboog
Deze stichting richt zich op verliesverwerking van kinderen en jongeren.
www.achterderegenboog.nl